Onze missie

Met jarenlange ervaring en een hoog servicelevel wil Electro Veendam de klant goed adviseren en bijstaan bij aanschaf en onderhoud van bruin- en witgoed.

Electro Veendam levert graag maatwerk. Voor klanten betekent dit dat service in een hoog vaandel staat. Zo wordt uw aankoop in overleg thuisbezorgd en kunt u Electro Veendam ook bellen voor onderhoud. Ook bedrijven en instanties kunnen door het team van Electro Veendam uitstekend bediend worden.

Waar staan wij voor

Tevreden klanten.

Bij ons is er tijd voor uitleg en dat vinden wij heel normaal. Dit vanuit onze roots van Expert welke was voortgevloeid uit het Veendammer bedrijf Radio Kip.

Referenties zijn onder andere; Sandra’s hairstudio, Van Ringh Optiek, Valkema Sport, Kars Potze Mannenmode, Mgr. Bekkersschool, Zorggroep Meander, Novo, etc.

Ons team

SUSAN KAMPINGA
SUSAN KAMPINGAEIGENARESSE
Het gezicht van de firma.
CONTACT
KO HEUFF
KO HEUFFVERKOOPMEDEWERKER
Verkoper en servicemedewerker.
CONTACT
JOS BOSSCHER
JOS BOSSCHERAMBASSADEUR
JB
CONTACT

Susan

Ko

Jos

Contact

Voor vragen kunt u uiteraard via het contact formulier ons een bericht sturen. Deze zullen wij zo spoedig mogelijk lezen. Desgewenst zullen wij contact met u opnemen. U kunt ons ook rechtstreeks bereiken via telefoonnummer (0598) 470 320.

Blij dat we deze zaak hebben ontdekt. Weten nu waar we ook voortaan moeten zijn voor een service die je nog maar zelden vindt !

Mevrouw Knigge

Om half 5 ‘s middags gebeld voor een nieuwe wasmachine. Anderhalf uur later is deze al thuis afgeleverd en geïnstalleerd. Hulde.

Dhr. Smit

Gisteravond met mijn dochter en schoonzoon bij Electro geweest. Zijn goed geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd. Alles wordt keurig bezorgd en aangesloten en alles is bespreekbaar.Toppie, ga zo door zal ik zeggen

Familie de Groot
Bezoek ons ook op koopavond, elke donderdag tot 21.00 uur.