Service en Onderhoud

Electro Veendam levert graag maatwerk.  Voor klanten betekent dit dat service in een hoog vaandel staat. Zo wordt uw aankoop in overleg thuisbezorgd en kunt u Electro Veendam ook bellen voor onderhoud.

Ook bedrijven in instanties kunnen door het team van Electro Veendam uitstekend bediend worden.

ONS TEAM

EIGEN GECERTIFICEERDE MONTEURS

Electro Veendam heeft een eigen gecertificeerd serviceteam met ervaren monteurs in dienst. De monteurs volgen zeer regelmatig trainingen en scholing om zo op de hoogte te blijven van de laatste technieken. Vaak zijn dit dezelfde trainingen als een fabrieksmonteur. Als klant van Electro Veendam profiteert u echter wel van ons voordelige service-tarief.

RUIM ASSORTIMENT

Bij Electro Veendam hebben we een magazijn met meer dan 15000 producten. Dit stelt ons in staat om uw bestelling direct te verwerken zodat u snel van uw aankoop kunt genieten.

INSTALLATIE DOOR ERVAREN MONTEURS

Als u in de winkel nieuw apparatuur koopt kunt u rekenen op de expertise van Electro Veendam. Een witgoed-apparaat wordt door een ervaren monteur geïnstalleerd, zodat u er direct mee kan werken. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee en indien gewenst ook het oude apparaat.

Heeft u producten elders gekocht? Onze technische dienst helpt u graag.

KLANTENSERVICE

De Klantenservice is het hart van de organisatie. U krijgt een medewerker van de klantenservice te spreken zodra u met ons belt. Zij maken service-afspraken en proberen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Kunnen ze uw vraag niet direct beantwoorden? Dan brengen ze u met een product-specialist in contact die u ongetwijfeld van antwoord kan voorzien.

TECHNISCHE DIENST

Als u een storing aan een elektrisch apparaat zoals een tv, computer of witgoed-apparaat heeft, kunt u gebruik maken van de expertise van onze technische dienst.

Electro Veendam is geautoriseerd service-center voor o.a. Smeg, Bauknecht, Bosch, Miele, Siemens, Whirlpool en Zanussi. Dit betekent dat onze monteurs voor deze merken reparaties mogen uitvoeren en indien van toepassing garanties claimen. Hierdoor kunt u weer snel gebruik maken van uw apparaat.

Heeft u een probleem met een klein apparaat? U kunt deze gewoon afgeven bij ons in de winkel. Wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk in behandeling genomen wordt.

Belangrijke handleidingen en documentatie kunt u hier downloaden.

Download pagina